Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται απο το 2004 στον χώρο της εισαγωγής τροχοβιλλών που κατασκευάζονται σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της IRM Νο1 κατασκευάστριας εταιρείας της Γαλλίας που ανήκει στο γνωστό "GROUP BENETEAU", για Ελλάδα και Κύπρο.


Οι τροχοβίλες μας ειναι οικολογικές με πιστοποίηση κατασκευής σύμφωνα με τον κανονισμό "ΕΝ 1647" της ευρωπαικής Ένωσης για την ασφάλεια και την υγεία των ενοίκων. Είναι ανακυκλώσιμες πλέον του 95% των υλικών της. Διαθέτουν μόνωση οροφής, πάχους 120mm, χρησιμοποιούν σασσί γαλβανιζέ με μόνωση πατώματος Isotherm πάχους 64 mm και μόνωση τοίχων 5cm. Επίσης διαθέτουν σύστημα οικονομίας νερού - γκαζιού - ρεύματος.


Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται είναι αντιμουχλικά και αντιβακτηριακά με προστασία καθυστέρησης απορρόφησης υγρών "Teflon". Επίσης διαθέτουμε μεταχειρισμένες τροχοβίλλες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Οι συνεργάτες μας στο εξωτερικό, αφού τις επιλέξουν, προβαίνουν σε γενικό έλεγχο και αποκαθιστανται οποιεσδήποτε ατέλειες ή  ελλείψεις ώστε να ευρίσκονται σε πλήρη λειτουργία κατά τη διάθεσή τους στους πελάτες μας.


Είναι πλήρως εξοπλισμένες, έτοιμες να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας ως εξοχικές, ή και γιατί όχι, ως μόνιμες κατοικίες. Δεν απαιτείται άδεια δόμησης και είναι η ιδανική λύση για εξοχική κατοικία λόγω του χαμηλού κόστους και της λειτουργικότητάς τους.
Σας περιμένουμε να συζητήσουμε και να βρούμε μαζί, την πιο κατάλληλη λύση για τις ανάγκες σας. Κατανοώντας την οικονομική κρίση της εποχής, μειώσαμε τις τιμές μας, ελαχιστοποιόντας το κέρδος μας. Στόχος και σκοπός μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας.


Η παράδοση στον χώρο σας γίνεται άμεσα σε όλη την Ελλάδα και στις πιό δύσκολες περιπτώσεις πρόσβασης με χαμηλό κόστος μεταφοράς.

 


 Ελάτε να σας ενημερώσουμε!

Φόρτωση ...